Duiken

De wateren rond Koh Tao, Thailand zijn altijd een magneet geweest voor mensen die graag willen duiken of leren duiken. Niet gek ook want eenmaal onder water gaat er een geheel nieuwe wereld voor je open die je niet snel vergeet. Wij nemen je graag mee naar deze wereld. Niet alleen organiseren we al 9 jaar kwaliteits PADI duikcursussen, maar ook liveaboards naar de mooiste duiklokaties in Thailand.

 

 

Omdat het altijd fijn is om keuzes te hebben en mensen nu eenmaal verschillende voorkeuren hebben bieden we de mogelijkheid om je PADI duikcursus op twee verschillende locaties te doen.

Bij beide locaties bieden we gratis accommodatie aan gedurende de cursus!

 

 

Assava Dive Resort, Koh Tao, Thailand

 

 

In de prachtige baai Chalok Baan Kao in het zuiden van het eiland verzorgen we
cursussen bij 5 star PADI Duikcenter Assava Dive Resort. Hier krijg je les met uitzicht op de baai en de prachtige “Buddah Rock”  in een persoonlijke, kleinschalige setting en heb je het ultieme eiland gevoel.

 

 

Chalok Baan Kao Bay. Koh Tao, Thailand

Deze baai is de tweede grootste baai van het eiland en hoewel er bezoekers van alle soorten, maten en kleuren neerdalen is deze baai ten opzichte van Sairee Beach veel relaxter en wat alternatiever. Na je drukke duikdag kan je in een van de beach barretjes even bijkomen met een drankje en genieten van de laatste zonnestralen. Andere mensen gaan met een Chang biertje en een gitaar op de zandbank chillen welke bij laag tij in de baai verschijnt.

 

Buckets drinken en op de bar dansen kan hier uiteraard ook maar dan wel…. NA je duik cursus 😉

bans logo

 

Op het vibrante Sairee Beach verzorgen we duik cursussen bij gerenomeerd en wereldbekend duikresort Ban’s Diving. Dit duikresort heeft alles dat je als moderne reiziger maar zou kunnen wensen. 3 zwembaden, internationale keuken in het beach front restaurant, massage en beauty salon en sunset drinks in de bekende Fish Bowl Beach Bar.

 

Sairee Beach, Koh Tao, ThailandAls dit allemaal nog niet voldoende is om je te vermaken zit je op Sairee Beach direct in het centrum van gezelligheid en heb je een ongelooflijk aanbod van toprestaurants en hippe bars en feestgelegenheden.

Mocht je wel willen verblijven op het bruisende Sairee Beach maar toch bij Assava Dive Resort een kleinschalige duikcursus willen dan is dat ook mogelijk! Je word dan dagelijks gratis heen en weer gebracht.

Ons team van Nederlandse instructeurs zorgt ervoor dat jij alles begrijpt en met een vertrouwd, voldaan gevoel met je duikbrevet en prachtige herinneringen het eiland weer verlaat.

Gezellig meedoen met een Engels talig groepje kan natuurlijk ook!

 

Via PADI e-learning kan je bij ons zelfs de theorie voor alle cursussen thuis op je tablet of computer doen.  zodat je hier ter plekke na een korte theorie sessie direct het water in kan!  Meer tijd voor jou om het eiland te verkennen of om te chillen in je hangmat terwijl de rest in het klaslokaal zit.

 

Alhoewel het zitten in ons klaslokaal bepaald geen straf is 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik op een van de links in het linker menu of uit de lijst hieronder voor meer info over de PADI duikcursussen, duiktrips en liveaboards die wij aanbieden.

PADI Discover Scuba Diving

Voelen hoe het is om onder water te ademen en gewichtloos als een astronaut tussen de prachtige gekleurde vissen te zwemmen?
Dan is de proefduik oftewel “Discover Scuba Dive” een mooie gelegenheid!

PADI Open Water Cursus

Jouw duikavontuur begint bij deze cursus en dit brevet geeft je voor de rest van je leven toegang tot de geweldige onderwaterwereld!

PADI Advanced Open Water Cursus

Met de Advanced Open Water cursus breid je je duikvaardigheden en kennis verder uit en zal je letterlijk en figuurlijk dieper ingaan op de materie.
Je doet onder andere de Diepe duik, een navigatie duik en nog 3 “Adventure Dives” die je interessant vind zoals fotografie, wrakduiken en vele anderen.

PADI Rescue Diver & Emergency First Response

Tijdens deze cursus leer je niet alleen door middel van self rescue jezelf te redden maar ook leer je essentiële vaardigheden om eerste hulp te verlenen bij duikers in nood en problemen te voorkomen die in en om het water kunnen ontstaan.

PADI Specialties

Verbreed je duik kennis en verdiep je nog meer in de diverse aspecten van de duiksport. Van onderwater fotografie, wrakduiken, duiken met verrijkte lucht of NITROX of diepduiken naar maximaal 40 meter. De mogelijkheden zijn eindeloos!

PADI Divemaster

Word “part of the team” en kom een duikstage doen die je nooit zal vergeten!
Ga naar huis met nieuwe vaardigheden en prachtige herinneringen, Of blijf nog even plakken en zoek een baantje als Divemaster.

PADI Duik instructeur

Is op kantoor zitten te saai geworden en droom je tijdens elke vergadering van een meer avontuurlijk en bevredigend bestaan?
Kom je “Instructor Development Course’ doen en je bent in staat om je passie over te brengen en overal ter wereld duikles te geven!

Fundives rond Koh Tao

Ga mee op onze dagelijkse trips langs de vele duikstekken die Koh Tao rijk is. Van diepe dynamische duikstekken als Chumpon Pinnacle en South West Pinnacle tot lekker ondiep rond dobberen rond Twins, Whiterock en vele andere duikstekken.

Duiktrips & Similan Liveaboards

Voor duiktrips rond Koh Tao in de Golf van Thailand en prachtige liveaboard trips rond de Similan Islands in de Andaman zee.


UV Nachtduiken

UV Nacht duiken

UV duiken is een nieuwe en unieke vorm van nacht duiken. We gaan dan met speciale blauwe lampen en een visier voor ons masker in het donker naar beneden om de fluoreserende kleuren in de koralen en vissen te zien. Avatar is er niets bij!- UV duiken


Duiken voor kinderen

Duiken is voor iedereen, jong en oud. En zelfs voor de allerkleinsten vanaf 8 jaar heeft PADI een aantal geweldige programma’s, zodat ook zij deel kunnen uitmaken van de duik familie.


Priveles

Voor mensen die gegarandeerd een op een les willen hebben met net dat beetje extra tijd, aandacht en luxe hebben wij het ultieme programma samengesteld.

Duiken in Thailand Duiken in Thailand