Faciliteiten

Voor het geven van de duikcursussen maken we gebruik van de faciliteiten van Sunshine Dive Resort gelegen in een prachtige rustige baai genaamd Chalok Baan Kao in het zuiden van het eiland.

Sunshine is een gezellige kleine duikschool vlak aan het strand. De klaslokalen zijn buiten en hebben uitzicht op de zee en de sfeer is altijd gemoedelijk. Naast de duikschool zitten meerdere restaurants waar je ontbijt, lunch en diner kan halen.

sunshine_boatDe uitrusting die wij gebruiken is tiptop in orde en word jaarlijks nagekeken en vervangen indien nodig. Voor de zwembadoefeningen maken we gebruik van het zwembad bij Ban’s Dive resort zodat de essentiele vaardigheden in een kalme omgeving geoefend kunnen worden.

De Sunshine boot is een fijne boot die niet te groot is maar zeker niet te klein en ruimte heeft voor zo’n 25 duikers. De Sunshine boot beschikt over een van de meest ervaren kapiteins op het eiland en aan boord van de boot is een Bauer compressor voor het vullen van de tanks zodat er altijd genoeg gevulde tanks zijn.

accomodationOp gebied van veiligheid is de Sunshine boot zeer goed uitgerust met vele reddingsboeien, eerste hulp kit, zuurstof systeem etcetera.

Voor de dorstige en hongerige duiker is er drinkwater, thee, koffie, koekjes en fruit aan boord zodat je nooit iets tekort hoeft te komen.

Sunhine heeft verschillende types bungalows waarop je korting krijgt bij het nemen van een duikcursus. Uiteraard kunnen wij ook elders accomodatie organiseren indien de Sunshine bungalows niet aan je wensen voldoen.