Fundives

Dagelijks organiseren we voor reeds gebrevetteerde duikers duiktrips rondom het eiland. Heerlijk de duikstekken rond Koh Tao verkennen met een ervaren PADI professional en genieten van de onderwater wereld.

Duiktrips & andere avonturen

Elke dag kan je je inschrijven voor mooie fundives rond het eiland waarbij, als het weer het toelaat, regelmatig de top duikstekken bezocht worden.

Shark Island, Koh Tao, Thailand

Shark Island

Tijdens deze duiktrips bezoeken we duikstekken zoals Chumpon Pinnacles, South West Pinnacles, Green Rock, Shark Island en vele anderen. Getrainde PADI Divemasters, met goede kennis van de lokale flora en fauna onderwater, begeleiden je rond de duikstek en samen met hen geniet je van het onderwater leven en de rotsformaties.

 

 

Doorgaans gaan er per duikleider nooit meer dan 4 duikers mee zodat er geen haast is en je optimaal kan genieten van je fundives.

 

pijlstaart rog, Koh Tao, Thailand

Pijlstaart rog

Het duiken rond Koh Tao is prachtig en je zwemt tussen prachtige gekleurde tropische vissen en koraalsoorten en zal je je ogen uitkijken.

De duikleider helpt je met de juiste uitrusting en geeft voor elke duik een uitgebreide duik briefing. Hij of zij begeleid je niet alleen onder water maar zorgt ook dat alles veilig verloopt. Verder kan je natuurlijk ook bij hen terrecht als je je duikvaardigheden wil verbeteren.

 

 

Onze comfortabele en ruime boot heeft een ervaren kapitein en is uitgerust om in alle behoeftes van onze duikers te voorzien. Voor, tussen en na de duik kan je op de boot lekker uitrusten op het dek met een thee en koekjes. Drinkwater, thee, koffie koekjes en fruit zijn altijd aanwezig op de boot.

Uiteraard staat veiligheid voorop en dat betekent niet alleen dat er reddingsboeien en een EHBO kit aanwezig zijn maar ook is er altijd 100% zuurstof aan boord.

Verder ligt er altijd een eigen speedboat klaar voor eventuele evacuaties in noodgevallen en als je duikt volgens de “PADI’s Safe Diving Standards” ben je tijdens je duiken bij het Assava Dive Resort (voorheen Sunshine Divers) tevens verzekerd.

De prijs per duik is afhankelijk van het aantal duiken die je maakt en is inclusief alle duikuitrusting en een ervaren, gebreveteerde divemaster.

Fundive Prijzen

1 duik1,000 THB/Duik
2-5 duiken900 THB/Duik
6 + duiken800 THB/Duik
Wanneer je langer dan 1 jaar niet hebt gedoken, doen we altijd een scuba review oftewel een opfriscursus.
Deze duurt 1 middag en kost 1500,- baht. Tijdens de opfriscursus gaan we door een aantal vragen en daarna lekker het water in voor een aantal oefeningetjes, zodat je je weer als een vis in het water voelt.

 

Duiken in Thailand Duiken in Thailand