PADI Discover Scuba Diving

Heb jij altijd al eens willen weten hoe het nu voelt om onder water te ademen en gewichtloos als een astronaut tussen de prachtige gekleurde vissen te zwemmen?

PADI Discover Scuba Diving

oftewel een proefduik is een goede optie wanneer je geen tijd of geld hebt voor een PADI Open Water Cursus maar je nu toch eens wil weten hoe het voelt om onderwater langs een koraalrif tussen de vissen te zwemmen.

We leggen eerst de basisprincipes van het duiken uit, zoals handgebaren en hoe de uitrusting werkt. Ook moet je weten wat de effecten van de druk van het water op je lichaam zijn.

Dan is er een korte sessie in het zwembad of een ondiep gedeelte van een van de prachtige baaien rond Koh Tao. Hier gaan we in ondiep water eerst even wennen aan het onder water zijn en een aantal oefeningetjes doen, zoals bijvoorbeeld water uit een ondergelopen masker blazen.

Vervolgens maken we een echte duik tot een maximale diepte van 12 meter.  Dit doen we in een schitterende baai rond het eiland, waar het water ondiep is en de omstandigheden perfect zijn voor het maken van je aller eerste echte duik.

 

 

Je zal je ogen uitkijken naar alle prachtige gekleurde vissen en koraalsoorten en mocht je nu meteen geinfecteerd zijn door het duikvirus dan is onze missie geslaagd.

PADI Discover Scuba Diving kan meetellen als het eerste deel van je Open Water cursus  dus mocht je na deze proefduik je Open Water brevet willen halen, dan ben je al goed op weg en kan je direct doorstromen!

 

 

minimum leeftijd10 jaar
duur1 dagdeel
maximum diepte12 meter
vereisten voor deelnameredelijke lichamelijke gezondheid en beschikken over een gezonde drang naar avontuur
prijs2500,- thb
Voor een 2e duik betaal je 1000,- thb