Sunshine word “Assava Dive Resort”

 

Na er jaren van gedroomd te hebben heeft Sunshine Divers op Koh Tao nu de mogelijkheid  gekregen om het bungalow gedeelte en het restaurant naast de duikschool over te nemen.

 

beach bungalow, Assava Dive Resort, Koh Tao ThailandDe bungalows zijn aangepakt, verbouwd en opgefrist en sommige zelfs omgekegeld om plaats te maken voor een ruimere tropische tuin. In de toekomst staat ook de aanleg van een prachtig zwembad op de planning, maar voorlopig moet je om te zwemmen nog naar de zee lopen welke vlak voor de deur is.

Om de duik cursisten en fundivers onder te brengen is er een gezellige “dorm” room voor backpackers die voorzien is van alle gemakken zoals hete douches, airco en wifi.

Ook zijn er prive kamers met ventilator en koude douche welke evenals de backpacker accomodatie zijn inbegrepen tijdens  het volgen van een duik cursus.

Verder zijn er ook mooie bungalows in de tropische tuin welke zijn voorzien van airco en hete douche en als je helemaal wil genieten van het eiland gevoel dan kan je een van de deluxe” bungalows pal aan de zee nemen.

 

"The Cove Restaurant", Assava Dive Resort, Koh Tao Thailand

Het restaurant is tevens verbouwd en omgedoopt tot “The Cove” Restaurant. Je kunt hier nu allemaal verschillende soorten “Scuba Snacks”, Panini’s en ontbijtjes krijgen die je zelfs vooraf kan bestellen om mee de boot op te nemen!

Uiteraard kan je ook “gewoon” een Tom Yam of Pad Ka Prao bestellen om in Thaise sferen te blijven.

 

 

 

beach swing, Assava Dive Resort, Koh Tao ThailandZelfs…snik.. de Eazy Bar heeft plaats moeten maken en is helaas niet meer. Wel is er nu een heerlijk ruim strand voor in de plaats en is het uitzicht des te mooier.

 

 

 

 

 

Om deze nieuwe frisse start in te luiden en verwarring met het naastliggende resort te voorkomen, hebben de eigenaren besloten om tevens de naam van het vernieuwde resort te wijzigen.

Sunshine Divers heet vanaf nu Assava Dive Resort! Nieuwe look en naam, maar nog steeds hetzelfde management, instructeurs team en natuurlijk het ontspannen sfeertje dat zo uniek is in Chalok Bay.

 

 

Hoewel we op dit moment het water al een tijdje niet gezien hebben zijn we superblij en trots deel te zijn van het Assava Dive Resort team.

Wij vervullen onze rol tegenwoordig vanuit Portugal waar we sinds kort wonen. Vanaf hier voorzien we onze duikers van alle informatie en instructies voor de voorbereiding op hun reis, accommodatie en duikcursus. Zo zijn we toch nog met onze passie bezig en werken we samen met onze duikfamilie op Koh Tao in Thailand.

Na het zien van de foto’s van het vernieuwde Resort begint toch de heimwee een beetje te kriebelen. Ook hebben we een  uitnodiging voor een bruiloft ontvangen…..