Over Ons

Tijdens een wereldreis van Rusland naar Australië zijn we in januari 2005 op Koh Tao beland, een prachtig, tropisch eiland in de Golf van Thailand. Hier zijn we begonnen met een duikcursus van PADI en dit heeft ons leven totaal omgegooid.

Gedurende deze reis hebben we op verschillende locaties in Azie en Australie PADI duik cursussen gevolgd van beginner tot Divemaster. Na al deze geweldige onderwater avonturen met haaien en schildpadden, waren we totaal aangestoken door het duikvirus. Voordat we terug waren in Nederland hadden we eigenlijk de keuze al gemaakt: We willen verder met duiken!

Profile pic Shirley IMG_0220Bij duikcentrum Sublub in Amstelveen hebben we een half jaar parttime als Divemaster gewerkt en hielden ons bezig met Discover Scuba Dives in het zwembad en assisteren tijdens Open Water cursussen in onder andere de Vinkeveense plassen.
Dit was uiteraard wel even wat anders dan de schildpadden, haaien en prachtige gekleurde vissen en koralen in het buitenland, maar het zien van een grote snoek in Vinkeveen kan minstens zo spannend zijn als het zien van een barracuda in het warme tropische water van Thailand.

Na ongeveer anderhalf jaar hebben we ons boeltje in Nederland verkocht (lang leve marktplaats!) en zijn we richting Koh Tao vertrokken, waar we de opleiding tot duikinstructeur gevolgd hebben.

Inmiddels zijn we sinds 8 jaar werkzaam als duikinstructeur op Koh Tao en hebben we onze droom verwezenlijkt. We geven samen met ons team van Nederlandse instructeurs onze passie voor het duiken door aan iedereen die het maar wil leren.

Profile pic Ties IMG_4070Voor mensen die het fijn vinden om in hun eigen vetrouwde taal les te krijgen, bieden wij kwaliteits duikcursussen aan van Junior Open Water Diver tot Divemaster. Uiteraard lekker in het Nederlands.

Bij ons worden de cursussen gegeven in een prettige, ontspannen omgeving en in kleine groepjes, zodat iedereen de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. Lijkt dit je iets? Kom dan bij ons en wij zorgen ervoor dat jij alles perfect begrijpt en klaar bent om de zee onveilig te maken!

Klik HIER om te zien welke duik cursussen we allemaal aanbieden.